Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çebi'den olaylara bakış

Düzenleyen:
Çebi'den olaylara bakış

SPOR Haberleri

“Puan farkını önemsemiyorum. Hatta bir süre geriden gelmekte yarar olduğunu düşünüyorum. Kavga Beşiktaş’ın başarısı içinse cezaya gerek yok. Bu tartışmanın bize katkısı bile olabilir.”

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’den gündem değerlendirmesi geldi. Açıklamalarında ise negatif tabloya bile pozitif bakış söz konusuydu. Mesela liderin 5 puan gerisinde kalınmasını iyimser bir gözle değerlendiren Çebi “Bu dönemlerde şampiyonlar belli olsaydı lig devam etmezdi. Aradaki puan farkı hiçbir şey değil. Onların da önümüzdeki günlerde bizim oynadığımız gibi güçlü rakiplerle maçları var. Ben bu farkın kapatılmasını bırakın, kendimizin pozitif anlamda farkı açacağını düşünüyorum. Bu farkı önemsemiyorum hatta bir süre geriden gelmekte de fayda var” dedi. 
> Adrenalin patlaması
Caner ve Talisca arasında soyunma odasında yaşanan kavga konusuna da değinen Çebi “İki futbolcunun yaşadığı bu konu çok abartıldı ve yanlış aktarıldı. İki futbolcu var ve bu 2 oyuncunun da tek amacı Beşiktaş’ın başarısı. Adrenalinin ve sinir sisteminin en üst olduğu nokta maçın bittiği anlardır. Bu anlarda patlama olabilir. Ben pozitif anlamda bakıyorum. Bu durumun bize katkısı bile olacağını düşünüyorum. Konu Beşiktaş’ın başarısıyla ilgili bir tartışmaysa, ceza verilmesine taraftar olmam” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...