Fatih'te müşteri kılığındaki hırsızlar kamerada

Düzenleyen:
Fatih'te müşteri kılığındaki hırsızlar kamerada

YAŞAM Haberleri

İstanbul Fatih’te bir mağazaya müşteri kılığında gelen 2 hırsız, Özbekistan uyruklu bir kadının çantasını alıp kaçtı. Yaşanan anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 21.30’da Fatih Laleli Mahallesi Hayriye Tüccariye Caddesi üzerinde bulunan bir mağazada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, mağazaya müşteri kılığında 2 kişi geldi. İlk önce etrafı kolaçan etmeye başlayan hırsızlık şüphelileri iş yeri çalışanı Özbekistan uyruklu Nigar D.’nin çantasını kıyafetlerin arasında fark ederek gözlerine kestirdi. Hırsızlık şüphelilerinden biri kıyafetlere bakmaya başlayarak içeride bulunanları oyaladı. Diğer hırsız da, çantayı el çabukluğuyla alıp elinde taşıdığı montun altına sakladı. Ardından hırsızlar dükkandan çıkarak kaçtı.

Öte yandan, çalınan çantanın içerisinde ise; bin dolar, ikametgah adresi ve pasaport olduğu öğrenildi.

Hırsızlık anı kamerada

Yaşanan o anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, iki kişinin içeri girdiği ve etrafı kolaçan ettiği görülüyor. Birinin kıyafetlere baktığı ve diğerinin çantayı alarak elindeki montun altına sakladığı görülüyor. Daha sonra dükkandan çıkıyorlar.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...