Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İstanbul'da tır kör noktasına giren araca böyle çarptı

Düzenleyen:
İstanbul'da tır kör noktasına giren araca böyle çarptı

YAŞAM Haberleri

İstanbul Avcılar’da TEM otoyolunda bir tır, şerit değiştirmek isteyen otomobile çarptı. O anlar ise başka bir aracın kamerasına yansıdı.

TEM otoyolu Avcılar mevkiinde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, bir araç kullanıcısı, yolda seyreden bir tırın kör noktasından geçerek şerit değiştirmek isteyince kaza meydana geldi. Yaşanan kazada can kaybı yaşanmazken o anlar başka bir araçta bulunan kameraya yansıdı. Görüntülerde, binek aracın sol şeride doğru geçmeye çalıştığı görülüyor. Aracın geçişi esnasında aynı şerit üzerinden bir tır yolda seyrediyor. Tır’ın kör noktasında olduğunu ve kendisini görüp görmediğini kestiremeyen sürücünün aracı tırla çarpışıyor. Olayda can kaybı ve yaralanan olmazken yaşanan anlar, büyük araçların kör noktası ile ilgili gerçeği gözler önüne seriyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...