Arda Turan devre arası ayrılıyor!

Düzenleyen:
Arda Turan devre arası ayrılıyor!

SPOR Haberleri

Barcelona'da son dönemde maç kadrolarına dahi alınmayan Arda Turan devre arasında Katalan ekibiyle yollarını ayırıyor.

Barcelona'da forma giyen Arda Turan, Katalan ekibinde son günlerini geçiriyor. İspanyol teknik adam Ernesto Valverde'nin yıldız oyuncuyu son Las Palmas maçı kadrosuna dahil etmemesi, Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılacağı yönündeki dedikoduları iyiden iyiye artırdı. Yıldız futbolcunun sezon sonunu beklemeden Barcelona ile yollarını ayıracağı iddia edildi.

FORMAYI UNUTTU

Katalan ekibinin teknik patronu Ernesto Valverde, geçtiğimiz ay İspanyol medyasına Arda Turan ile ilgili, "Eğer faydalı olacağına inanırsam elbette o da takıma dahil olacaktır" açıklamasını yapmıştı.

Valverde'nin bu açıklamasının ardından Barcelona'nın oynadığı 4 resmi karşılaşmada Arda Turan'a kadroda yer vermemesi, Arda Turan'ın devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacağının sinyallerini verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Özbek'in sahibi olduğu Point Otel'de Arda Turan transferini masaya yatırmış fakat transfer gerçekleşmemişti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...