İlişki durumu değişik

Düzenleyen:
İlişki durumu değişik

SPOR Haberleri

Ligin 7. haftası ve Trabzonspor ‘50. yılda şampiyonluk’ parolasıyla çıktığı sezonda liderden 10 puan geride.

Ligin 7. haftası ve Trabzonspor ‘50. yılda şampiyonluk’ parolasıyla çıktığı sezonda liderden 10 puan geride. Bu tabloda Ersun Yanal’ın bir türlü on bir istikrarını yakalayamamasının payı var şüphesiz. Tecrübeli çalıştırıcı ligin ilk 7 haftasında sakatlıklar, cezalılar ve oyuncuların form durumu sebebiyle maçların tamamına farklı 11’ler ile çıktı ve bordo-mavili taraftarların başı döndü. 
> Arada uçurum var 
Ligin ilk haftasındaki Atiker Konyaspor karşılaşmasına Esteban, Mas, Durica, Uğur, Pereira, Okay, Olcay, Kucka, Yusuf, Bongonda ve Burak 11’i ile başlayan Yanal’ın haftalar boyunca yaptığı değişikler şöyle: 2. HAFTA: Esteban-Onur, Bongonda-Bero. 3. HAFTA: Bero-Bongonda, Burak-Rodallega, Durica-Mustafa. 4. HAFTA: Bongonda-Sosa, Rodallega-Burak. 5. HAFTA: Onur-Esteban, Uğur-Abdülkadir. 6. HAFTA: Mustafa-Durica. 7. HAFTA: Esteban-Onur, Mas-Hubocan, Yusuf-Onazi. Trabzonspor’da ilk haftadaki Konyaspor maçının 11’inden farklı olarak 7’nci haftadaki Beşiktaş karşılaşmasının 11’inde 5 farklı oyuncu yer aldı. İlk haftada 11’de yer alan Durica, Pereira, Okay, Olcay, Kucka ve Burak yine sahaya çıkan isimler olurken, Esteban, Mas, Uğur, Bongonda ve Yusuf Yazıcı ise Beşiktaş karşılaşmasına yedek kulübesinde başladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...