Fernando: Yanılmadım, doğru yerdeyim

Düzenleyen:
Fernando: Yanılmadım, doğru yerdeyim

SPOR Haberleri

“G.Saray’ın büyüklüğünü biliyordum. Ama geldikten sonra bunu gözlerimle gördüm” .. “Şimdi bir hayalim var. O da başarılarımla G.Saray tarihine iz bırakan biri olmak”

Galatasaray’ın sezon başında Manchester City’den kadrosuna kattığı Fernando, kulübün dergisine verdiği röportajda çarpıcı açıklamalar yaptı. Galatasaray gibi bir takımda ve İstanbul’da olmaktan dolayı memnuniyetini dile getiren Brezilyalı oyuncu “Gelmeden önce kulüp hakkında bilgi sahibiydim. Geldiğimde Galatasaray’ın ne kadar büyük bir kulüp olduğu konusunda yanılmadığımı gördüm. Gerçekten büyük bir geçmişi ve inanılmaz iyi bir taraftar grubu var. İstanbul’a ise çok çabuk alıştık. Ailem de ben de burada yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. İstanbul yaşadığım en güzel şehir” ifadelerini kullandı. 
> Süper Lig çok kaliteli
Galatasaray’daki hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunan Fernando “Beklentiden oluşacak herhangi bir baskı beni etkilemiyor. Çünkü kariyerimin başından bu yana her zaman bir beklenti vardı. Şu anda tek hedefim Galatasaray tarihinde en iyi şekilde yer almak” dedi.  Brezilyalı orta saha oyuncusu, Süper Lig’in zor ve sert bir lig olduğunu belirterek “Premier Lig’le karşılaştırmak anlamsız olur ama Portekiz Ligi’nden daha iyi bir lig olduğunu söyleyebilirim. Şu ana kadar karşılaştığımız bütün takımlar üst düzey oyunculara sahip” açıklamasını yaptı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...