Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gümüşhane'de trafik kazası: 1 ölü

Düzenleyen:
Gümüşhane'de trafik kazası: 1 ölü

YAŞAM Haberleri

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesine bağlı Araköy köyünde şarampole yuvarlanan araçta bulunan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, ekmekçilik yaparak geçimini sağlayan Tacettin Yavuz (25), iş dönüşü babasının evine giderken Köy Gıranı mevkiinde gece saatlerinde 29 DE 176 plakalı aracının kontrolünü kaybederek şarampole yuvarlandı. Taklalar atarak derin vadiden dere yatağına yuvarlanan araçtan fırlayan Yavuz, kazayı gören köylüler tarafından yapılan aramalar sonucunda bulundu. Olay yerine gelen 112 acil servis ambulansına teslim edilen Yavuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen yolda hayatını kaybetti. Aracın yaklaşık 400 metre yuvarlandığı öğrenilirken Yavuz’un cenazesi Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Evli ve 1,5 aylık çocuğu olduğu öğrenilen Yavuz’un, köyünde ürettikleri ekmek, yağ ve peynirleri çevre il ve ilçelere götürerek sattığı ve ailesini bu şekilde geçindirdiği öğrenildi.
 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...