Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Osmanlıspor Antalya’da hazırlıklara başladı

Düzenleyen:
Osmanlıspor Antalya’da hazırlıklara başladı

SPOR Haberleri

Başkent ekibi, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı daha verimli geçirmek için Antalya’ya gitti ve ilk antrenmanına çıktı.

Osmanlıspor, Antalya’da hazırlıklara başladı. Milli maçlar nedeniyle verilen arayı Antalya’da kampa girerek geçirecek olan Başkent ekibi, Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. Regnum Carya Otel’in sahasında yapılan antrenman 1 saat sürdü. İrfan Buz’un motivasyon içerikli konuşmasının ardından ısınma koşusuyla başlayan antrenmana, topla yapılan koordinasyon ve pas organizasyonuyla devam edildi. Antrenmanın ikinci bölümünde 5’e 2 top kapma oyununa geçen Mor-Sarılılar, dar alandaki pas çalışması ve soğuma koşusuyla antrenmanı sonlandırdı.

Antrenmana ülkelerinin milli takımında bulunan Sokol Cikallleshi (Arnavutluk) ve Avdija Vrsajevic (Bosna-Hersek) katılmadı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...