Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beştepe'de kritik zirve sona erdi! Gökçek, Twitter'dan açıklama yaptı

Düzenleyen:
Beştepe'de kritik zirve sona erdi! Gökçek, Twitter'dan açıklama yaptı

GÜNDEM Haberleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. Görüşmeye ayrıca Başbakan Binali Yıldırım da katıldı. Beştepe'deki kritik zirve yaklaşık iki saat sürdü. Görüşmenin ardından henüz bir açıklama yapılmadı. Görüşmenin ardından Melih Gökçek, Twitter hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştü. TGRT Haber Ankara muhabiri Özkan Özcan, görüşmeye ayrıca Başbakan Binali Yıldırım'ın da katıldığını aktardı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Melih Gökçek arasındaki görüşme yaklaşık 2 saat sürdü.

ERDOĞAN DAVET ETTİ

Görüşmenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gökçek'i Beştepe'ye davet etmesiyle gerçekleştiği bildirilirken, Başbakan Binali Yıldırım'ın da görüşmeye katıldığı öğrenildi.

İSTİFASININ İSTENDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Gökçek hakkında, parti tarafından 6 büyükşehir belediye başkanıyla birlikte istifasının istendiği iddiaları ortaya atılmış, Gökçek yaptığı açıklamada "böyle bir durum yok" demişti.

SÜRPRİZ GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takviminde paylaşılmayan görüşmeden sonra açıklama yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgi verilmedi.

TGRT HABER MUHABİRİ: BİLGİ VERİLMEDİ

TGRT Haber Ankara muhabiri Özkan Özcan, Beştepe'de gerçekleşen Erdoğan-Gökçek görüşmesinin ardından detayları aktardı. Özcan, ''Hem Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından hem de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı kaynaklarından herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Gökçek gidecek mi, kalacak mı? Cumhubaşkanlığı ve Büyükşehir Belediye kaynakları bilgi vermedi. Sürpriz bir görüşmeydi. Yani Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programında olmayan bir görüşmeydi. Bu sürpriz görüşmenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak. Gökçek'in önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor. Bu açıklamayı yazılı mı yapacak, yoksa sözlü mü yapacak. Bunu yakın zaman içerisinde öğreneceğiz.'' dedi.

Ankara'dan gelen son dakika haberlerine göre de Melih Göçek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinden aracıyla ayrılarak kendi konutuna geçti.

GÖRÜŞMENİN ARDINDAN MELİH GÖKÇEK TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

''Dün gece sayın Cumhurbaşkanımdan randevu talep etmiştim... Bu gece görüştük... Cumhurbaşkanıma Külliye'nin karşısına yapılacak müze ile ilgili projenin tüm detaylarını sundum... Ayrıca Büyükşehir'in devam eden projeleri konusunda çeşitli bilgiler verdim... Kamu oyunun bilgisine...''

Beştepe'de kritik zirve sona erdi! Gökçek, Twitter'dan açıklama yaptı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...