Tudor, Cenk Ergün'le görüştü: 9 futbolcuyu gönderelim

Düzenleyen:
Tudor, Cenk Ergün'le görüştü: 9 futbolcuyu gönderelim

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor, yöneticilerden Cenk Ergün'le yaptığı toplantıda takımdan gitmesini istediği 9 futbolcunun ismini verdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Cenk Ergün'le rutin olarak yaptığı toplantıların bu hafta olanında devre arası transferlerini konuştu.
Nigel De Jong, Hakan Balta, Endoğan Adili ve Umut Gündoğan için "çok daha fazla vakit kaybetmeden yollar ayrılmalı" mesajı verdi. Ryan Donk, Emrah Başsan ve Koray Günter için "bize çok faydalı olabileceklerine inanmıyorum. Şu anda sadece sayısal eksiklik yüzünden 21 kişilik kadroya adlarını yazıyorum" dedi.

"AHMET VE EREN GİDEBİLİR"

Asıl sürprizi ise Eren Derdiyok ve Ahmet Çalık için yaptı. Tudor, "ikisi de milli takım seviyesinde oyuncular. Ama 11'de oynamaları imkansız. Yedek kalmayı kabul edemiyorlar. Devre arasında onları satarak yerlerine alacağımız çok yönlü bir orta saha ve santrforla daha dinamik bir takım olabiliriz" dedi.

TUDOR ASAMOAH'I TOLGA'NIN YERİNE DÜŞÜNÜYORDU

Galatasaray transferin son gününe kadar Kwadwo Asamoah'ı kovaladı. Juventus ise son anda satmaktan vazgeçti. Son gün Karabük'ten Iasmin Latovlevici alındı. Bunun ise Linnes veya Rumen oyuncuya değil Tolga Ciğerci'ye yaradığı ortaya çıktı. Hırvat teknik adamın Kwadwo'yu sol bekte değil Tolga'nın oynadığı gibi sol içte düşündüğü bildirildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...