Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda'dan Lucescu'ya teşekkür

Arda'dan Lucescu'ya teşekkür

SPOR Haberleri

Arda Turan, Terim’in yerine göreve gelmeyi kabul eden Lucescu’ya böyle teşekkür etti

Barcelona'da forma şansı bulamayan Arda Turan'ın, İzlanda maçında sahada olup olmayacağı en çok merak edilen konu. Tecrübeli futbolcu dün Lucescu ile birlikte basın toplantısına çıktı. Durumu ile ilgili olarak, "Tarihi maçlardan birine çıkacağız. Mental olarak hazırım ama fizik olarak neler yapabileceğimi yarın (bugün) göreceğiz" dedi. Arda, Lucescu'ya teşekkür ederken, "Böyle bir durumda görevi kabul etmek cesaret isterdi. Onun cesareti bizi de cesaretlendiriyor. Hocamız kısa çözümlerle bizi Rusya'ya götürmeye çalışıyor. Buraya kadar getirdiğimiz için heyecanlıyız" ifadelerini kullandı. Emre Belözoğlu içinse "Özel bir yetenek ve özel bir insan. Önemli bir lider" yorumu yaptı.

BAŞBAKAN DA İZLEYECEK
Eskişehir Yeni Stadyum'daki kritik maçta A Milli Takım'ın önemli destekçileri de olacak. Başbakan Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ay-Yıldızlıları tribünden izleyecek. Karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tükendiği için maç dolu tribünler önünde oynanacak.

Antalya'daki hazırlıklarını tamamlayan A Milli Takımı Eskişehir'de TFF Çocuk Kulübü üyeleri çiçeklerle karşıladı. Eskişehir'de ayrıca, hem Milli Takım forması altında 'dalya' demeye hazırlanan Arda için hem de çocuklar için özel pastalar hazırladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...