Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de çözüm Dirar

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Fenerbahçe'de çözüm Dirar

SPOR Haberleri  / Sabah

Beşiktaş derbisini kazanmasına karşın Akhisar karşısında yaşadığı sorunlarla dikkat çeken Fenerbahçe'de 11 yeniden düzenlenirken, değişimin en önemli parçası Dirar olacak.

Rakip kaleye daha az gitmelerinin sebebi olarak Mehmet Ekici ve Giuliano'nun aynı anda sahada olması önemli etken olarak görülüyor. Valbuena, kanat özellikleri nedeniyle rakibini ekarte etmeye çalışıp sonra pas düşünürken, Ekici ve Giuliano'nun ise hazırlayıcı özellikleri nedeniyle önce pas tercih ettikleri için takımın dripling anlamında pasif kaldığı görüldü. Alanyaspor deplasmanında sakatlanıp son 2 maçı kaçıran tecrübeli oyuncunun sakatlığı atlatmasının ardından sarı-lacivertli kurmaylar, Dirar'ın bu konuda çözüm getirebileceğini düşünüyor. Fas'ın bugün Gabon'la oynayacağı maçta süre alması beklenen 31 yaşındaki sağ açığın Yeni Malatya mücadelesine kadar yüzde 100 hazır duruma geleceği ve bu maçta 11'de oynayacağı vurgulandı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...