Hayat çok güzel her yaşta gülümse

Düzenleyen:
Hayat  çok güzel her yaşta gülümse

YAŞAM Haberleri

Anadolu Ajansının, “Dünya Gülümseme Günü”ne özel hazırladığı proje kapsamında, yaşlılarla çocukların huzurevinde bir araya geldiği anlar fotoğraf karelerine yansıdı.

Anadolu Ajansının, “Dünya Gülümseme Günü”ne özel hazırladığı proje kapsamında, yaşlılarla çocukların huzurevinde bir araya geldiği anlar fotoğraf karelerine yansıdı. Huzurevinde büyüklerini ziyaret eden 7-9 yaş aralığındaki çocuklar, yaşlılarla sohbet etti, eğlenceli vakit geçirdi. Her yaşta hayata gülümseyebilmenin keyfini çıkardılar. Yaşlılar ve çocukların buluşmasının objektife yansıdığı anlarda hem miniklerin hem de huzurevi sakinlerinin mutluluğu gözlerinden okundu. Yaşlıların anlattığı hikayeleri dikkatle dinleyen çocuklar, onların ellerini öperek huzurevinden ayrıldı. Amerikalı reklamcı Harvey Ball, 1963 yılında bir müşterisi için gülümseme ikonu yaptı. Ball’in bu ikonu dünya çapında mutluluk ve iyi niyet sembolü hâline geldi. Ball, bu fikrinin sadece ticari bir amaç ile kalmayıp en azından insanların yılda bir gün gülümsemesi için kutlanmasına karar verdi. 1999’dan beri ekim ayının ilk cuması Dünya Gülümseme Günü olarak kutlanıyor. ANKARA 

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...