Serdar Aziz, Tudor'un kendisine inandığını söyledi

Düzenleyen:
Serdar Aziz, Tudor'un kendisine inandığını söyledi

SPOR Haberleri

“Sakatlıktan kurtulduktan sonra ilk maçıma çıkarken, Tudor bana ‘Senin videolarını izledim. Bu takımın efsanesi olacaksın’ dedi”

Galatasaray’da geçen sezon sakatlıklarla boğuşan ve sıkıntılı bir süreç yaşayan Serdar Aziz, bu yıl takımın değişmezleri arasına girmeyi başardı. Millî stoper taraftarlarla da bağını kuvvetlendirirken, Brezilyalı Maicon ile de iyi bir uyum yakaladı. Kulüp dergisine konuşan tecrübeli savunmacı “Teknik direktör Igor Tudor da yıllarca savunmada stoper olarak oynadı. Sana özel tavsiyeleri oluyor mu?” sorusuna “Geçen sene dört ay kadar dizlikle gezdim. Ciddi bir sakatlık yaşamıştım. Ardından idmanlar başladı. İlk idmana çıkacağım zaman Igor Tudor beni çağırdı ve bir görüşme yaptık. Videolarımı izlediğini ve bana çok inandığını söyledi. ‘Senin bu takımın efsanelerinden bir tanesine olabileceğine inanıyorum’ diye konuştu. Hoca da savunma oyuncusu olarak oynadı yıllarca. Bu anlamda benimle fazlasıyla ilgileniyor” cevabını verdi.
> Öz güven çok önemli
Futbolun sadece yetenek ile oynanmadığının altını çizen Serdar Aziz, “Öz güven de çok önemli... Maç içinde yaptığınız bir hata sizi bazen uzun oynamaya da itiyor” ifadelerini kullanırken, Bursa ile Galatasaray’daki durumun farklı olduğunu anlattı. 26 yaşındaki oyuncu “Galatasaray’a geldiğimden bu yana yüzde 50 kapasitemle oynuyorum. Bir de burada biraz daha dikkatli olmam gerektiğini biliyorum. Bursaspor’da takım kaptanıydım. Mesela takım mağlupken kendi kararlarım oluyordu. İnisiyatif alıp hücuma çıkıyordum. Oyunun temposunu artırıyordum. Bu, öz güven ile alakalı. Bursaspor’da önemli bir oyuncuydum bu anlamda ama burada herkes önemli. Bunu sahada hissettiğim anda daha fazla sorumluluk alacağımı düşünüyorum. Bu da performansımı artıracaktır” diye konuştu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...