Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aykut Kocaman: 'Galatasaray'ı yenip puan farkını indireceğiz'

Düzenleyen:
Aykut Kocaman: 'Galatasaray'ı yenip puan farkını indireceğiz'

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman, 8 puanlık farkın önemli olmadığını, Galatasaray'ı yenerek şampiyonluk yarışını yeniden başlatacaklarını söyledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman Süper Lig'in 9. haftasında oynanacak G.Saray derbisini iple çekiyor.

Her ne kadar zorlu deplasmana gidecek olsalar da takımının büyük maçlardaki performansına çok güvenen deneyimli hoca, Türk Telekom Stadı'ndan 3 puanla ayrılmaları halinde ligdeki dengeleri değiştireceklerine inanıyor. 

G.SARAY'I YENİP FARKI AZALTACAĞIZ

Oyuncularından öncelikle Malatya maçını kazanmalarını isteyen Aykut Hoca, "Eğer önümüzdeki 2 maçı da kazanırsak ligi yeniden başlatmış oluruz. Gördüğünüz gibi her takım puan kaybedebiliyor. Biz zorlu maç fikstürünü atlattığımızdan bundan sonraki süreçte zirveye tırmanacağımız periyoda gireceğiz. Aradaki puan farkına takılmayın. Hafta hafta azaltacağız" ifadelerini kullandı.

BİZE YAKIŞMADI

Kocaman, "Akhisarspor ile oynadığımız maça kadar her şey güzel gelişiyordu. Beşiktaş derbisini kazandığımız için Manisa deplasmanına moralli gitmiştik. Ancak Akhisar karşısında aldığımız yenilgi bizi bir hayli yıprattı. Ummadığımız bir sonuçla İstanbul'a dönerek camiamızı ve taraftarımızı da hüsrana uğrattık. Doğrusu bize yakışmadı." dedi.

8 PUANLIK FARK ÖNEMLİ DEĞİL

Tecrübeli teknik adam,"Şu anda lider Galatasaray ile aramızda 8 puanlık bir fark söz konusu. Bu, kapanmayacak bir rakam değil. Unutmayalım ki henüz ligde 7 hafta geride kaldı. Milli arada yaralarımızı saracağız. Hatalarımızı düzeltmek için çalışıp, bunları en aza indirgeyeceğiz. Her şeyden önce dik duracağız ve asla başımızı öne eğmeyeceğiz. Ve Mutlaka düzlüğe çıkacağız." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...