Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Slaven Bilic, 'Korksaydım gelmezdim'

Slaven Bilic, 'Korksaydım gelmezdim'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, 'Dünyanın her yerinde hocalar işini bıçak sırtında yapar. Eğer bundan korkuyor olsaydım Beşiktaş'a imza atmazdım' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, kamp yaptıkları Almanya'da yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dünyanın birçok ülkesinde hocaların görevlerini bıçak sırtında yaptığını anlatan Bilic, "Sizinle ilgili durum bir anda değişebilir. Kulübün ve hocanın devamlılığa ihtiyacı vardır. Zaten bu süreci yakaladığınızda başarılı olursunuz. Ben bundan korkuyor olsaydım, Beşiktaş'a imza atmazdım. Eğer kafayı bunlara takarsam aptalca davranmış olurum. Ben devamlılığı oluşturmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım'' dedi.
ALMEİDA'DAN BEKLENTİM BÜYÜK
Kampın çok iyi geçtiğini söyleyen Hırvat teknik adam, "Bu kamptan sonra Avusturya'ya götürmeyeceğimiz bazı oyuncular olacak. Bu takım yükselen bir performans göstermeye mecbur. Zaten geçen sene ligi 3. sırada bitirmiş. Bu iyi bir derece'' diye konuştu. Almeida ve Fernandes ile ilgili sorulara da cevap veren Bilic, "Almeida'dan büyük beklentilerim var. Bunu kendisine de ilettim. Modunda konuşan bir hoca değilim. Herkesin uyması gereken kurallar var. Fernandes ise takımın en iyi oyuncusu. Onun gibi kaliteli birinin takımımızda bulunması çok büyük şans" sözlerini kullandı.
Sezer formayı giydi bile
Beşiktaş transfer taarruzunu sürdürüyor. Pedro Franco'dan sonra M.Park Antalya'dan Ömer Şişmanoğlu'nu da renklerine bağlayan siyah-beyazlılar Sezer Öztürk için F.Bahçe ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi. Genç oyuncu resmi imzalar atılmadan siyah-beyazlı formayı sırtına geçirip poz verdi. Beşiktaş, Teknik Direktör Bilic'in onay vermesiyle Sivassporlu Eneramo'nun menajeriyle de görüşmelere başladı.

Franco taraftara hayran
Beşiktaş'ın yeni transferi Kolombiyalı Pedro Franco, dün sağlık kontrolünden geçti. Beşiktaş'ta oynayacağı için mutlu olduğunu belirten Franco, transferinde nbsp;Oscar Cordoba'nın etkili olduğunu söyledi. Cordoba'nın kendisine Türkiye'yi, İstanbul'u ve Beşiktaş taraftarını anlattığını ifade eden Kolombiyalı, "Bunlar, transfer olmamda etkili oldu" sözlerini kullandı. Franco'nun işlemlerinin tamamlanmasının ardından Almanya kampına katılacağı bildirildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...