Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adalet Bakanı Gül'den personel müjdesi

Düzenleyen:
Adalet Bakanı Gül'den personel müjdesi

GÜNDEM Haberleri

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, 3 bin 500 cezaevi personeli, 2 bin 500 zabıt katibi ve mübaşir alınacağını söyledi.

Gaziantep’te yapımı devam eden şehir hastanesinin inşaatını ziyaret eden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada 6 bin genci Adalet Bakanlığında istihdam edeceklerini belirtti. Bakan Gül, 3 bin 500 cezaevi personeli, 2 bin 500 zabıt katibi ve mübaşir alınacağını ifade etti.
Bakan Gül, 1-2 gün içerinde ilanı yapacaklarını belirterek, “1-2 gün içerinde ilanımızı yapacağız. Adalet Bakanlığımıza cezaevi personeli anlamında 3 bin 500 personel alacağız, 2 bin 500 zabıt katibi ve mübaşir alacağız. Yaklaşık 6 bin gencimizi adliye teşkilatımızda istihdam edeceğiz. Ayrıca bin 500 hakim savcı için de ilana çıktık. Türk yargı mensubu olmak adli çalışanı olmak büyük bir şereftir" dedi.

Adalet Bakanı Gül'den personel müjdesi

“Cumhurbaşkanımızın canına kast edenler hak ettikleri cezayı almıştır”

Cumhurbaşkanının canına kastedenlerin hakkettiği cezayı bulduğunun altını çizen Adalet Bakanı Gül, “Cumhurbaşkanımıza suikast girişimine karşı yapılan yargılamada karar çıktı. Toplam 47 sanık yargılandı. Üçüyle ilgili dosya ayrıldı. 36 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet 4 kişi hakkında müebbet cezası 3 kişi hakkında farklı kararlar 1 kişi hakkında ise beraat kararı verildi. 15 temmuzda yapılan hain kalkışmaya yönelik yargılamalar sürmektedir. Ben bütün yargı çalışanlarına gösterdikleri fedakarlıktan dolayı teşekkür ediyorum. Türkiye’de hukuk işlemektedir. Türkiye bir hukuk devletidir. Anayasayı ortadan kaldırmaya çalışanlara karşı Türkiye anayasa ve hukuk çerçevesinde mücadelesini sürdürmektedir. O gün Cumhurbaşkanımız ve 80 milyon vatandaşımızın hayat hakkına kast etmek isteyenler hukuk önünde hesap vermektedir. Ve bunlar hak ettikleri cezayı alıyor ve almaya devam edecektir” diye konuştu.

Adalet Bakanı Gül'den personel müjdesi

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...