Aktivist anne ve gazeteci kızını katleden cani tutuklandı

Düzenleyen:
Aktivist anne ve gazeteci kızını katleden cani tutuklandı

GÜNDEM Haberleri

Suriyeli aktivist Orouba Barakat ile gazeteci kızı Halla Barakat'ı öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli Ahmad Barakat, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Bursa Emniyet Müdürlüğünün ortak çabasıyla Bursa'da yakalanan ve işlemlerinin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen maktül Orouba Barakat'ın amcasının torunu şüpheli Ahmad Barakat, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Barakat'in hakimlikteki sorgusunda cinayetleri işlediğini itiraf ettiği bildirildi.

Aktivist anne ve gazeteci kızını katleden cani tutuklandı

Geçtiğimiz haftalarda Suriyeli eski gazeteci ve önde gelen muhalif aktivist Orouba Barakat ile gazeteci kızı Halla Barakat, İstanbul, Üsküdar'daki evlerinde vahşice katledilmiş halde bulunmuştu. Kamera kayıtlarından elde edilen görüntüler neticesinde katil zanlısı Ahmad Barakat, Bursa'daki evinde gözaltına alınmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...