Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Khan: Güzel anılarla döneceğim

Düzenleyen:
Khan: Güzel anılarla döneceğim

MAGAZİN Haberleri

İstanbul’dan sonra Ankara’daki hayranları da Aamir Khan’ı coşkuyla karşıladı. Bakan Kurtulmuş ile görüşen Hintli yıldız “Bu sevgi için minettarım” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanlığının davetlisi olarak, yeni filmi ‘Secret Superstar’ın tanıtımı amacıyla Türkiye’de bulunan Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Aamir Khan, dün İstanbul’dan sonra  Ankara’ya geldi. Bollywood Yıldızı Khan’ı Esenboğa Havalimanı’nda hayranları karşıladı. Ellerinde Khan’ın kitapları ve posterleriyle bekleyen kalabalık, ünlü sanatçının alandan çıkışı sırasında sevinç çığlıkları atarken, fotoğraf çekebilmek için birbiriyle yarıştı. Khan, bazı hayranlarıyla fotoğraf çektirerek, kendisine uzatılan kitapları imzaladı. Khan daha sonra Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Ankara Palas’ta bir araya geldi. Kurtulmuş “Değerli bir Türkiye dostunu ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bundan sonraki süreçlerde kendisiyle irtibatımızın devam edeceğini ümit ediyorum” ifadelerini kullandı. Aamir Khan ise “Türkiye’ye dair ilk izlenimim yaklaşık 5 yıl önceydi. Twitter, Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarından insanlardan mesaj almaya başladığımda bunun farkına vardım. O ana kadar Türkiye’de insanların filmlerimi izlediğini bilmiyordum. Türk insanlarının kalbinin gerçekten çok iyi ve sevgi dolu olduğuna inanıyorum. Bu sevgi için de çok minnettarım. Küçük de olsa bu insanların kalbine dokunabildiğim için çok mutluyum. Ankara’da olmaktan dolayı çok heyecanlıyım ve Hindistan’a çok güzel anılarla döneceğim. Bütün arkadaşlarıma bu ülkenin insanların ve kültürün ne kadar güzel olduğunu anlatacağım. Tekrar geri gelmek için de çok heyecanlıyım” dedi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...