Buluşamadan öldürüldüler

Düzenleyen:
Buluşamadan öldürüldüler

GÜNDEM Haberleri

Muğla’nın Seydikemer ve Köyceğiz ilçelerinde 1 gün arayla etkisiz hale getirilen 12 PKK’lı teröristin farklı zamanlarda Türkiye’ye sızarak buluşmayı planladıkları ortaya çıktı.

Seydikemer’de Çarşamba günü aranan 4 PKK’lı terörist ile onları karşılayan 3 işbirlikçi düzenlenen operasyonla yakalanmış ve itiraflar sonucu bölgede 7 kişilik bir terörist grubun daha olduğunu belirleyen güvenlik güçleri Köyceğiz ilçesi kırsalında arama başlatmıştı. Önceki gün arama tarama faaliyeti sırasında sıcak temas sağlanan 5 terörist ölü olarak ele geçirilmiş, çatışmada 1 binbaşı hafif şekilde yaralanmıştı. Operasyonlarda çok sayıda silah, el bombası, patlayıcı ve bomba düzenekleri ele geçirildi. Etkisiz hale getirilen iki ayrı terörist grubunun ormanlık alanda ilerleyerek buluşmayı ve daha sonra birlikte hareket etmeyi planladıkları öğrenildi. Öte yandan kaçan iki teröristin de yakalanması için bölgede hava destekli çalışma başlatıldı. İki hain 5 teröristin öldürüldüğü Toparlar Şelalesi’nin 600 metre kuzeybatısında çembere alındı. Polis ekipleri de Köyceğiz girişindeki kırsal Döğüşbelen Mahallesi ile çıkışındaki kırsal Zeytinalan Mahallesi’nde önlem alıp, araçları tek tek durup, arama yaptı. 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...