Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

10 bakan sunum yapacak

Düzenleyen:
10 bakan sunum yapacak

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci genel başkanlık dönemindeki ilk kampı bugün başlıyor.

İsmail Sonsuz AFYONKARAHİSAR
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ikinci genel başkanlık dönemindeki ilk kampı bugün başlıyor. Cumhurbaşkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın isteyen milletvekilleri ile ayrı ayrı bir araya geleceği belirtildi. Kamp nedeniyle Afyon’daki otelin çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Kampın gündemine göre, on bakan çeşitli konularda sunum yapacak. Bu kapsamda, kampın ilk gününde “Ulaştırma Projeleri” konusunda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, “Ekonomi Politikaları” konusunda Başbakan Yardımcıları Mehmet Şimşek ve Fikri Işık, 15 Temmuz Darbe Girişimi, FETÖ ile mücadele ve güvenlik politikaları konusunda ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli sunum yapacak.
Başta Kuzey Irak ve Suriye olmak üzere dış politika alanında Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu, milletvekillerini bilgilendirecek. Aynı şekilde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne yönelik ekonomik kısıtlamalar ve atılacak adımlarla ilgili olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci sunum yapacak. Hükûmetin enerji politikaları konusunda ise Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak katılımcıları bilgilendirecek.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...