Necati Ateş sürprizi, üçüncü kez Galatasaray'a gelebilir

Necati Ateş sürprizi, üçüncü kez Galatasaray'a gelebilir

SPOR Haberleri

Umut Bulut'un transferi için girişimlerini sürdüren Galatasaray, bir sorun durumunda alternatifi de buldu.

Transferde adım atmak için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelecek olan son kararı bekleyen Galatasaray, kısa süre içinde girişimlerini hızlandıracak. Görüşülen yerli oyuncuları kadroya katmak için tüm imkanlarını zorlaması planlanan sarı-kırmızılılaın gündeminde forvete yapılacak olan yerli takviyesi de var.Bir süredir geçtiğimiz sezon da kadroda yer alan ve verdiği katkı ile kazanılan şampiyonlukta önemli pay sahibi olan Umut Bulut için çalışmalarını sürdüren G.Saray, oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Toulouse'un 3,5 milyon euroluk bonservis bedelinde geri adım atmaması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. Umut'u listenin en üst sırasına alan Aslan'da, alternatif olarak ise eski Galatasaraylı bir isim ön plana çıktı. Fatih Terim'in göreve gelmesi ile birlikte sarı-kırmızılı camiaya geri dönen Necati Ateş, 3. dönemini geçirmek için tekrar Florya'nın yolunu tutabilir. Yeni bir maceraya atılmaya sıcak bakmayan Fatih Terim, Umut Bulut'ta bir sorun yaşanması durumunda 3. döneminin ilk senesinde de görev verdiği 33 yaşındaki golcünün gelişine karşı çıkmayacak.
ES-ES ÖDEME YAPMIYOR!
Eskişehirspor'a oynamak istediğini belirterek giden tecrübeli golcü ise burada bazı problemler ile karşılaştı. Yönetim değişikliğine giden kırmızı-siyahlı kulüpün bir süredir Servet Çetin ve Necati Ateş'e ödeme yapmadığı bildirildi. Başarılı oyuncu, yeni yönetimden de ödeme gelmemesi durumunda bonservisini alma hakkına sahip olacak ve G.Saray bedelsiz olarak Necati'yi kadrosuna katabilecek.
Geçtiğimiz sezona Galatasaray ile başlayan ve Süper Kupa'da Fenerbahçe'ye karşı forma da giyen tecrübeli krampon, Eskişehirspor'da 35 mücadelede sahaya çıkarken, 14 gol ve 9 asistlik bir performans sergiledi. Umut Bulut ise Galatasaray'da 38 maçta görev aldı ve 15 gol attı ve 6 asist yaptı. (SPORX)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...