Negredo: Şimdi benim sıram

Düzenleyen:
Negredo: Şimdi benim sıram

SPOR Haberleri

Transferi sırasında ‘35 gol atarım’ diyen ancak henüz golle tanışamayan İspanyol futbolcu, millî arada ekstra çalışmalar yaptı

Son iki yılı şampiyon bitiren, bu sezon da kupanın en büyük favorilerinden olan Beşiktaş’ta yeni transfer Negredo’nun gözünü hırs bürüdü. Transferi sırasında ‘35 gol atarım’ diyerek iddialı konuşan ancak şans bulduğu maçlarda henüz golle tanışamayan İspanyol futbolcu, millî ara dönüşünü kendisine hedef olarak seçti. 15 günlük arada ekstra çalışmalara yaparak açık kapatan ve hocası Şenol Güneş’in gözüne girmeye çalışan tecrübeli oyuncu, “Bir gol atarsam gerisi gelecektir. Panik yapmıyorum ama bir an önce de gol atmak için sabırsızlanıyorum. Beşiktaş taraftarı merak etmesin bekledikleri patlamayı en kısa sürede yapacağım. Gol atmak benim işim” ifadelerini kullandı. 
> Daha fazla süre alacak
Şenol Güneş de Cenk Tosun’un arkasında kalan Negredo’yu motive etmeye çalışıyor. Güneş, İspanyol golcüyle bire bir yaptığı sohbetlerde, “Senin ne kadar kaliteli bir golcü olduğunu biliyoruz. Eğer öyle olmasaydın zaten transfer etmezdik. Bu yüzden için rahat olsun. Gereksiz stres yapma. Ben sana güveniyorum” diyerek oyuncusunu motive ediyor. Güneş’in G.Birliği ve Monaco ile oynanacak karşılaşmalarda Negredo’ya daha fazla süre vermeyi düşündüğü öğrenildi. Güneş’in gerekirse Negredo’yu Cenk’le birlikte çift forvet olarak sahaya süreceği belirtildi. 
Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...