Carrasso: Türkiye'ye gelmek istemiyordum, Gomis ikna etti

Düzenleyen:
Carrasso: Türkiye'ye gelmek istemiyordum, Gomis ikna etti

SPOR Haberleri

Bordeaux'dan G.Saray'a transfer olan Carrasso, Türkiye'ye gelmek istemediğini ancak Gomis'in kendisini ikna ettiğini söyledi.

L'Equipe gazetesine konuşan Cedric Carrasco, gelmeden önce Türkiye ile ilgili yanlış öngürelere sahip olduğunu ve İstanbul'a geldikten sonra fikrinin değiştiğini söyledi.

"TÜRKİYE HARİÇ YER HER"

Bordeaux ile yolları ayırdıktan sonra kendisine yöneltilen 'Sıradaki durağın neresi olacak?' sorusuna "Benim yeni kulübüm mü? Türkiye hariç her yer" yanıtı verdiği belirtilen Carrasco bu konuyla ilgili olarak “Müslüman bir ülkede oynamak cazip gelmiyordu. Kafamda yanlış imaj varmış." diye konuştu.

BENİ GOMİS İKNA ETTİ

Kendisini Gomis'in ikna ettiğini söyleyen Carrasso, sözlerine şöyle devam etti:
"Beni Galatasaray'ın teklifini kabul etmeye ikna eden Bafetimbi Gomis oldu, iyi de yaptı. Galatasaray büyük bir kulüp. Türkiye futbolu yaşayan bir ülke ve burada önemli bir tecrübe edindim. İstanbul nevi şahsına münhasır bir yer. Dünyanın merkezindeymiş gibi hissettiriyor."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...