Beşiktaş ve Galatasaray bu yaylanın peşinde

/ Kaynak: AA
Beşiktaş ve Galatasaray bu yaylanın peşinde

SPOR Haberleri  / AA

Keles Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, Beşiktaş ile Galatasaray'ın Kocayayla'da tesis yapmak için kendilerine başvuruda bulunduğunu açıkladı.

Keles ilçesi Belediye Başkanı Süleyman Kaynak, Beşiktaş ile Galatasaray kulüplerinin, ilçenin Kocayayla mevkisinde tesisler yapmak için kendilerine başvurduğunu söyledi. Kaynak yaptığı açıklamada, Bursa il merkezine 80 kilometre uzaklıkta, Uludağ'ın eteklerinde bulunan bin 200 rakımlı Kocayayla'nın, her yıl düzenlenen şölen ve diğer etkinliklerle ülke genelinde bilindiğini anlattı. Kocayayla'nın, spor kulüpleri tarafından da ilgiyle takip edildiğini belirten Kaynak, "Beşiktaş ile Galatasaray kulüplerinin yöneticileri, Kocayayla'da tesis yapmak için bize başvurdu" dedi. Başvuruların geçen yıl yapıldığını dile getiren Kaynak, o zaman yaylada belediyeye ait tapulu arazi bulunmadığından bu kulüplere yer gösteremediklerini ve olumsuz cevap verdiklerini ifade etti. Bu yıl söz konusu mevkide 30 dönüm araziye sahip oldukları bilgisini veren Kaynak, şöyle konuştu:
"Hem Beşiktaş'ın hem de Galatasaray'ın buraya tesis yapma istekleri önemlidir ama gönlümüz, şehrimizin ve yöremizin tek takımı Bursaspor'dan yanadır. Bursaspor son yıllarda sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da yapıyor. Kocayayla'nın Avusturya'dan eksiği yok, aksine fazlalığı var. Bursaspor Kulübü gelsin, yaylada tesisini yapsın. Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası olduğu gibi Bursasporumuzun da Kocayaylası olsun. Umarım Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan kısa zamanda Kocayayla'ya gelir ve bu eşsiz doğa içinde bulunan alanlarımızı görür. Buraya Bursaspor'un bu tesis yapması gerektiğini düşünüyoruz, başka takımları düşünmüyoruz."
Kaynak, Bursaspor Kulübüne, Kocayayla'da tesis yapmak istemeleri halinde ellerinden gelen kolaylığı sağlayacaklarını sözlerine ekledi.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...