Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü! Facebook'tan canlı yayın yaptı...

Düzenleyen:
Eşini, kayınpederini ve kayınvalidesini öldürdü! Facebook'tan canlı yayın yaptı...

YAŞAM Haberleri

Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Dereçiftlik köyünde 24 yaşındaki bir kişi, boşanmak üzere olduğu eşi ile kayınvalidesini ve kayınpederini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından Facebook'tan canlı yayın yapan zanlı, pişman olduğunu söyledi.

İddiaya göre, Sıddık G. (24), ayrı yaşadığı eşi Özlem G'nin (23)  babasının evine gitti. Sıddık G, evin bahçesinde Özlem G. ile kayınpederi İsmail ve  kayınvalidesi Zeynep Özçay'a av tüfeğiyle ateş etti.

Özlem G. ile İsmail ve Zeynep Özçay, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan Sıddık G'nin yakalanması için çalışma  başlatıldı.

Çiftin 1,5 yaşında bir çocuklarının olduğu ve boşanma davalarının  sürdüğü öğrenildi.

FACEBOOK'TAN CANLI YAYIN YAPTI!

Öte yandan cinayetin ardından sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Sıddık G, pişman olduğunu belirterek, "Allah’ım ne olur  affet beni." ifadesini kullandı.

CİNAYET ZANLISI ÖLÜ BULUNDU. 

Katil zanlısı olaydan sonra kaçarak uzaklaştı. Jandarma tarafından başlatılan aramada Gököz, cinayet mahalline yakın bir yerdeki açık arazide ölü olarak bulundu. Gököz’ün intihar ettiği düşünülüyor. Olayla ilgili inceleme sürüyor. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...