Suriye sınırına askerî sevkiyat sürüyor

Suriye sınırına askerî sevkiyat sürüyor

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin Idlib operasyonu hazırlıkları çerçevesinde Suriye sınırına yakın noktada bulunan Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Oğulpınar Karakolu'na çok sayıda zırhlı personel taşıyıcı araç ile tank sevk edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İdlib'te ciddi bir harekat var ve bu devam edecek. İdlib operasyonunun ardından yeni inisiyatifler almaya devam edeceğiz” sözlerinin ardından, sınır ötesi operasyon hazırlığı kapsamında Suriye sınırına askeri araç sevkiyatına devam ediliyor. 
Çeşitli birliklerden tırlarla Reyhanlı'nın Oğulpınar Mahallesi'ne getirilen 12 zırhlı personel taşıyıcı araç ve Leopard 2 tankları tırlardan indirilerek Oğulpınar Karakolu'na doğru hareket etti. Sınır ötesi konuşlanmak üzere mahalleye gelen araçlar çocuklar tarafından sevgi gösterileriyle uğurlandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...