Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kariyerlerinde Dünya Kupası olamayacak

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Kariyerlerinde Dünya Kupası olamayacak

SPOR Haberleri  / Sabah

A Millî Takım forması giyen isimler, İzlanda yenilgisiyle 80 milyonun hayallerini yıkmakla kalmadı, kendi kariyerlerine bir dünya kupası mücadelesi ekleme şansını da bitirdiler…

Kadroda dünya kupası gören tek isim 2002 yılında bu kupada mücadele eden 37 yaşındaki Emre Belözoğlu'ydu. Rusya'nın ev sahipliği yapacağı 2018 Dünya Kupası'na veda eden isimlerden pek çoğunun 2022'ye yetişme şansı yok. Diğer mevkilere göre daha ileri yaşlara rağmen futbol oynayan kalecileri bir kenara koyarsak 2022'de 36 yaşında olacak Mehmet Topal'ın yanı sıra, Ömer Toprak, İsmail Köybaşı (33), Caner Erkin, Nuri Şahin (34), Selçuk İnan, Burak Yılmaz (37), Arda Turan, Volkan Şen ve Mevlüt Erdinç'in (35) kariyerlerine bir dünya kupası heyecanı eklemeden futbolu bırakmaları yüksek ihtimal.

TEK İHTİMAL GALATASARAY
Barselona'da yayın yapan El Mundo Deportivo gazetesi, Arda Turan'ın ara transfer döneminde Barcelona kulübünden kesin olarak ayrılacağını okuyucularına duyurdu. Katalan kulübü yönetiminin ayrılık kararını milli oyuncu ve menajeri Ahmet Bulut'a tebliğ ettiği iddiasının yer aldığı haberde Arda için ilk ihtimalin Galatasaray'a gitmek olduğu yer aldı. Teknik direktör Valverde'nin bu sezon hiç şans vermediği Arda'nın adı yaz transfer döneminde de sürekli olarak Galatasaray ile anılmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...