Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan Asamoah'tan vazgeçmiyor

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Aslan Asamoah'tan vazgeçmiyor

SPOR Haberleri  / Sabah

Asamoah’ın peşini son güne kadar bırakmayan Aslan, ara transferde Juventus’a rest çekecek.

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor başta olmak üzere sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Yasin Öztekin, Koray Günter ve Eray İşcan hakkında kararı Mayıs ayında seçilecek yeni yönetim verecek. İç transferde bekleme kararı alan başkan Dursun Özbek takıma takviyesi düşünülen oyuncular için ise somut adımlar atacak. Sarı-kırmızılı kulübün gündemindeki isimler Kwadwo Asamoah ve Kaan Ayhan. Transferin son gününde Galatasaray'ın kapısından dönen tecrübeli futbolcu için devre arasında Juventus'un kapısı son kez çalınacak. Ocak ayında Ganalı solak ile sözleşme imzalama hakkına sahip olacak sarı-kırmızılılar Juve'ye "Asamoah'ı 1 Milyon Euro'ya bize satın yoksa sezon sonunda bedavaya alacağız'' restini çekecek.

 

SAĞ BEK, STOPER VE ORTA SAHADA KAAN
Yabancı sınırına önlem olarak gurbetçilere yönelme kararı alan Galatasaray'da Igor Tudor'un en çok dikkatini çeken isim Kaan Ayhan. Sağ bek, stoper ve orta sahada görev yapabilen Kaan çok yönlü oyuncu olma özelliği ile Hırvat hocanın gözüne girdi. Türk Milli Takımı'ndaki performansı yakından takip edilen 22 yaşındaki oyuncunun Alman 2. Lig ekibi Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Koray Günter'le menajeri ortak olan Kaan Ayhan'a sezon sonu bedavaya gelmesi için teklif yapılacak.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...