Andrea Pirlo veda ediyor

Düzenleyen:
Andrea Pirlo veda ediyor

SPOR Haberleri

Bir futbol efsanesi daha yeşil sahalara veda ediyor. 38 yaşındaki 'Mimar' lakaplı İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Pirlo, kramponlarını asmaya hazırlanıyor.

İtalyan futbolunun yetiştirdiği en zeki orta saha oyuncularından biri olan ‘Mimar’ lakaplı Andrea Pirlo, futbola 31 Aralık 2017 tarihinde veda edeceğini bildirdi. ABD’nin New York City takımında forma giyen Andrea Pirlo, sözleşmesinin bitmesinin ardından emekli olacağını açıkladı. 38 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız, futbolu bırakma kararını “Bu yaşa kadar oynadım, yeterli. 50 yaşına kadar oynayamazsınız. Zamanın geldiğini fark ediyorsunuz. Her gün fiziksel problemleriniz oluyor. Artık başka şeyler yapacağım” sözleri ile duyurdu. Kariyerinde Inter, Milan ve Juventus gibi dev ekipler bulunan Andrea Pirlo’nun 23 yıllık futbol kariyerinde 1 Dünya Kupası, 2 Şampiyonlar Ligi, 6 İtalya Ligi, 2 İtalya Kupası, 2 İtalya Süper Kupası, 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası ve 2 UEFA Süper Kupa şampiyonluğu bulunuyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...