Emine Erdoğan, tarihî ve turistik yerlerde incelemelerde bulundu

Düzenleyen:
Emine Erdoğan, tarihî ve turistik yerlerde incelemelerde bulundu

GÜNDEM Haberleri

26. AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı nedeniyle Afyonkarahisarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a refakat eden eşi Emine Erdoğan, restorasyonu yapılan tarihî mahalleleri, Sultan Divani Mevlevihane Müzesi, Ulu Cami ve Tibbi ve Itri Bitkiler Merkezi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Restorasyonu yapılarak, turizme kazandırılacak tarihî mahallerdeki evlerde incelemelerde bulunan Emine Erdoğan yetkililerden bilgi aldı. Selçuklular döneminde yaptırılan Ulu Cami'yi de ziyaret eden Emine Erdoğan, Sultan Divani Mevlevihane Müzesini de gezdi. Emine Erdoğan ayrıca Orman Genel Müdürlüğüne bağlı Tibbî ve Itri Bitkiler Merkezi'nde de incelemelerde bulundu.

Emine Erdoğan, ziyaretleri sırasında kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti, fotoğraf çektirdi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...