Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: Hainler ihanetin bedelini ödeyecek

Düzenleyen:
AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: Hainler ihanetin bedelini ödeyecek

GÜNDEM Haberleri

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 15 Temmuz’da milletçe bir destan yazıldığını ve bu hain girişimde bulunanların ihanetlerinin bedelini ödeyeceklerini söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, Maltepe Sahil Etkinlik Alanı’nda düzenlenen 7. Hatay Tanıtım Günleri ile Sivas Konfederasyonu'nun Yenikapı Etkinlik Alanı’nda düzenlediği Geleneksel Sivas Günleri Programlarına katıldı. İstanbul’da yaşayan Hatay ve Sivas hemşehrilerinin bir araya geldiği programlara İl Başkanı Temurci’nin yanı sıra İl Başkanlığı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Muharrem Ödemiş, Dış İlişkiler Başkanı Dr. Fatih Tuna, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe ve Belediye Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İSTANBUL TÜRKİYE’NİN ÖZETİDİR

İlk olarak Hatayder Hatay eğitim, Kültür, Tanıtım ve Dayanışma Derneği ve HATİAB Hatay İşadamları ve Bürokratları Derneği işbirliği ile bu yıl 7.’si düzenlenen Hatay Tanıtım Günleri’ni ziyaret eden Temurci, Hatay’ın Türkiye için tarihi önemine vurgu yaparak medeniyetler diyarı olarak nitelediği Hatay’ın kültürel zenginliklerini İstanbul’da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Temurci Maltepe’nin ardından Yenikapı etkinlik alanında düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri’ni ziyaret etti. Her iki ziyarette etkinlik alanındaki stantları tek tek gezen ve yöresel ürün ve hizmetleri tanıma fırsatı bulan İl Başkanı Temurci, yaptığı konuşmada İstanbul’un, Anadolu’nun bir özeti olduğunu söyledi.

15 TEMMUZ BU MİLLETİN DAVASI

Anadolu’daki geleneklerin bu etkinliklerle sürdürülmesinin önemli olduğunu vurgulayan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Temurci, bu etkinliklerin aynı zamanda birlik, beraberlik ve kardeşliği de pekiştirdiğini söyledi. Bu birlik ve beraberliğin ülke kalkınması ve güvenliği için de çok önemli olduğunu vurgulayan Dr. Temurci, bunun en güzel örneğinin de 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşandığını söyledi. Temurci şöyle konuştu: “Millet olmanın ne anlama geldiğini, birlik ve beraberliğin nasıl bir sonuç ortaya koyduğunu 15 Temmuz gecesi içerideki ve dışarıdaki tüm şer odaklarına gösterdik. Milletimiz bu vatana olan sevdasını 250 şehit ve 2 bin 193 gazisiyle ödemiştir. 15 Temmuz darbelerinin takipçisiyiz. Silivri ve Çağlayan adliyesinde darbeci alçakların milletin aklıyla alay edercesine oynadığı tiyatrolara şahit olduk. Ne yaparlarsa yapsınlar bu millete ihanetlerinin bedelini ödeyecekler. Biz devletimize sahip çıktık. Şehitlerimizin emanetleri emanetimizdir. Ne yaparsak yapalım onlara olan borcumuzu ödeyemeyiz. Şehit ve gazi ailelerimizle muhtelif programlarda bir araya geliyoruz. Onlarla yaptığımız konuşmalar neticesinde bir kez daha milletimizin ne denli büyük olduğuna şahit oluyoruz. Bizler bu coğrafyada bir ve beraber oldukça kardeşliğimizi hiç kimse bozamayacak.”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Temurci: Hainler ihanetin bedelini ödeyecek

VATAN AŞKIMIZI BİTİREMEYECEKLER

AK Parti’nin milletten aldığı güçle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 15 yılı aşkın süredir ülkemize hizmet etmeye devam ettiğini belirten Temurci, “Bu süre zarfında ülkemizde ekonomik, sağlık ve eğitim anlamında çok köklü değişimler yaşandı. Türkiye artık eski Türkiye değil. Ülkemiz dış mihrakların ve onların içerideki mihraklarının tehdidi altında. Türkiye’nin önünü kesmek için umulmadık yollarla ve kirli planlarla oyunlar oynanıyor. Çok iyi biliyoruz ki bunların derdi demokrasi ve özgürlük değil. Bunların derdi gelişen ve büyüyen Türkiye’dir. Maalesef dost olarak saydığımız ülkelerin darbeci FETÖ alçaklarını nasıl himaye ettiğini çok iyi biliyoruz. Ancak ne yaparlarsa yapsınlar bu millette ne vatan aşkını ne de Recep Tayyip Erdoğan sevdasını bitiremeyecekler. Yaşadıklarımızın onda birini yaşayıp ayakta kalabilecek tek bir Avrupa ülkesi yoktur. Bu millet şehadete namzet gazi bir millettir” şeklinde konuştu.Sivas günlerinde yaptığı konuşmanın ardından İl Başkanı Dr. Selim Temurci'ye Sancaktepe Belediye Başkanı ve Sivas Platformu Başkanı İsmail Erdem tarafından bir plaket takdim edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...