Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş mutlu sona ulaştı

Düzenleyen:
Beşiktaş mutlu sona ulaştı

SPOR Haberleri

Metin Alparslan Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Kupası finalinde Kardemir Karabükspor’u 62-54 yenen Beşiktaş, şampiyon oldu.

İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvanın finalinde, Beşiktaş Jimnastik Spor Kulübü, Kardemir Karabük Spor Kulübü karşı kaşıya geldi.

Maçın başından itibaren üstün bir oyun ortaya koyan Beşiktaş, Kardemir Karabük Spor’u 62-54 yenerek kupanın sahibi oldu. Şampiyon olan Beşiktaş şampiyonluk sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

İskenderun Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Ferit Ali Gündel, İskenderun’un böyle güzel organizasyonlara alıştığını belirterek, “Güzel ve centilmence maçlar oldu. Tüm takımları kutluyorum. Şampiyon Beşiktaş’ı ve finale yakışır bir oyun sergileyen ikinci olan Kardemir Karabükspor’u da tebrik ediyorum” dedi.

Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Münir Gökmen böyle bir organizasyonda İskenderun’da olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu mutlu olduğunu belirterek, maçlara ev sahipliğinden dolayı tüm yetkililere teşekkür etti.

Kendisinin de bir Beşiktaş taraftarı olduğunu söyleyen İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, “Heyecanlıyım. Şampiyon Beşiktaş’ı ve tüm takımlarımızı centilmence geçen turnuvadan dolayı kutluyorum. Yeni turnuvalar ve heyecanlar olarak İskenderun bu tür organizasyonlara her zaman hazır” diye konuştu..

Metin Alparslan Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Kupası kıyasıya mücadelenin ardından şampiyon olan Beşiktaş’a şampiyonluk kupasını ve madalyalarını İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk ile Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Münir Gökmen birlikte verdi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet programında yer alan 2017-2018 sezonu Metin Alparslan Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu Kupası müsabakaları Hatay’ın İskenderun ilçesinde 05-08 Ekim tarihleri arasında 8 takımın katılımı ile gerçekleştirildi.

İki grup halinde oynanan müsabakalarda İskenderun Engelliler Spor Kulübü grupta ikinci olarak elenirken, aynı grupta yer aldığı ve tek yenilgisini aldığı Beşiktaş’ı şampiyonluğundan dolayı tebrik etti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...