Beşiktaşlılar, Adebayor ile imza bekliyor

Beşiktaşlılar, Adebayor ile imza bekliyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın golcü futbolcusu Emmanuel Adebayor ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Beşiktaş, bir süredir gündeminde olan Emmanuel Adebayor ile el sıkıştı ama transferi beklemeye aldı. Siyah-beyazlı yetkililer Tottenham forması giyen Togolu santraforun menajeriyle görüştü. Yapılan zirveden olumlu sonuç çıktı ve taraflar bu transfer konusunda prensip anlaşmasına vardı. Ancak şu an için bir engel var o da Hugo Almeida'nın takımdaki varlığı. Kartal, geçen yıl sahada olduğunda faydalı olsa da sakatlıklar nedeniyle neredeyse sezonun yarısında forma giyemeyen Portekizli santrforla yollarını ayırmak istiyor. Çünkü bu sene 2.5 milyon Euro alacak olan Almeida için sezon sonu sözleşmesi bittiğinde fona 2 milyon Euro ödenecek. Dolayısıyla yıllık maliyeti 4.5 milyon Euro. Kartal, Hamburg'un istediği Almeida'yı satıp, yıllık 3 milyon Euro'ya Adebayor'u kadroya katmak için son hamleyi yapacak.


"ADEBAYOR'U HERKES İSTER"
Bilic, Adebayor transferi hakkında şunları söyledi: "Kapalı kapılar ardında bazı konular tartışılmadan ve kararlar verilmeden bilgileri sizlerle paylaşamam. Takımım şu an belirli bir düzeyi yakalamış durumda. Benim de birkaç talebim olacak. Ancak kulübü finansal açıdan zorlamayacak. Vakti geldiğinde paylaşacağım.
Ahmet Kavalcı'nın kalbi Beşiktaş için atıyor ve bize yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor. Adebayor konusunu ona sorabilirsiniz. Ben size 'Adebayor'a imza attırdık' diyemem. Olağanüstü bir oyuncu ve her teknik adam takımında görmek ister ancak bu bir klişedir."
"ALMEIDA HEP ALMEIDA'DIR"
Hırvat hoca Almeida konusuna açıklık getirdi: "Almeida ile bir futbolcu ve teknik adam arasında nasıl bir konuşma olursa o şekilde bir konuşma yaptık. Neler düşündüğümü ifade ettim. Almeida'dan aldığım geri dönüş gayet iyiydi. Almei da, her zaman Almeida'dır. Almeida'dan bu sezon çok büyük beklentilerim olduğunu söyledim.
Ben, oyuncuların hepsi aynıdır, onların arasında ayrım yapmam klişesi ile konuşmam. Herkesin uyması gereken kurallar vardır. Herkes belli saatte uyumalı, dinlenmeli ve antrenman yapmalıdır. Bu kurallara uyarken her futbolcunun farklı bir ruh hali vardır. Siz de hoca olarak bunu gözlemlemelisiniz."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...