Anelka futbolu bırakacak

Anelka futbolu bırakacak

SPOR Haberleri

Futbolcu Nicolas Anelka, futbolu bırakacağını açıkladı

Wers Bromwich Albion'a tranferi olay olan Fransız milli futbolcu Nicolas Anelka (34), West Bromwick'dayken iki hedefi olduğunu açıkladı:" West Bromwich'i Avrupa'ya götürmek ve sonra futbolu bırakmak" dediç Yayınlanan futbol kariyeri tablosunda nbsp;2005-2006 futbol sezonunda Fenerbahçe'de oynadığı 57 maçta 16 gol nbsp;attığına dikkat çekilen nbsp;Nicolas Anelka, nbsp;dün 11. Kulübüne katılırken nbsp;zafer dolu nbsp;iki yıl futbol sözü verdi. Fenerbahçe dışında Arsenal, Read Madrid, Liverpool, Paris Saint Germain, Manchester City, Chelsea, Juventus'da oynayan yıldız futbolcu, "West Bromwich'de herşeyin mukemmel gideceğine inanıyorum. Başarılı olup Avrupa'ya gideceğimizi umuyorum. Aynı şeyi Kupa da nbsp;yapmak için uğraşacağız." dedi.
Paris doğumlu futbolcu, West Brom. Teknik Direktörü Steve Clarks ile Chelsea'de oynarken nbsp;9 ay geçirdiğine dikkat çekerken nbsp;İskoç hocanın kendisini iyi tanıdığından ondan en iyi şekilde yararlanacağını nbsp;belirtti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...