60 saatte Türkiye turu

Düzenleyen:
60 saatte Türkiye turu

T-Otomobil Haberleri

Bajaj, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 2017 yılı Mayıs ayında satışa sunduğu Dominar 400 ile gerçekleştirdiği Türkiye turunu başarıyla tamamladı.

Bajaj, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek 2017 yılı Mayıs ayında satışa sunduğu Dominar 400 ile gerçekleştirdiği Türkiye turunu başarıyla tamamladı. On bir kişilik uzman sürücü ekibi eşliğinde ve tek bir motosiklet ile 60 saat süren turda, toplam 4 bin 192 kilometre yol katedildi. Ülkemizde Kuralkan Holding bünyesinde temsil edilen ve dünyanın üçüncü büyük motosiklet üreticisi konumda olan Bajaj’ın Dominar modeli, tur boyunca yakıt alımları dışında hiç kontak kapatmadı. 26 Eylül’de İstanbul’dan başlayan tur; Bursa, İzmir, Denizli, Antalya, Adana, Diyarbakır, Van, Erzurum, Bayburt, Gümüşhane, Trabzon, Samsun, Bolu ve İzmit güzergâhından geçerek her türlü iklim ve coğrafi şartlardaki testleri tamamlayarak 28 Eylül’de İstanbul’a döndü. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...