Yeni yüzüyle satışta

Düzenleyen:
Yeni yüzüyle satışta

T-Otomobil Haberleri

C-SUV sınıfını başlatan ve bu segmentin 10 yıllık geçmişinde pazar liderliğini elinde tutan Nissan Qashqai yenilendi.

C-SUV sınıfını başlatan ve bu segmentin 10 yıllık geçmişinde pazar liderliğini elinde tutan Nissan Qashqai yenilendi. Özellikle son eklenen güvenlik donanımları ve Nissan Intelligent Mobility olarak adlandırılan ve iç mekânda kalite vurgusu ile bir dizi konfor odaklı tasarımın sunan Qashqai, güncellenen teknolojik unsurları ve kaliteli ekipmanları ile rakipleri arasından sıyrılıyor. Nissan markasının 83 yıllık tarihinde, bugüne kadar gelen en başarılı model olarak gösterilen Qashqai,  92.000TL’den başlayan fiyatlarla ve 40.000 TL / 12 ay %0 faiz finans desteği ile bu ay itibarı ile bayilerdeki yerini almaya başlayacak. 
Toplamda 2,3 milyon sattı 
Basın toplantısında konuşan Nissan Türkiye Genel Müdürü Sinan Özkök, Qashqai’nin sahip olduğu teknolojilerin yanı sıra, iç ve dış tasarımıyla da 10 yıldır sınıfının öncüsü olduğunu belirterek şunları söyledi: Türkiye ve Avrupa’da yıllarca en çok satan SUV modeli olması, ona bir lider duruşu kazandırdı. Son yeniliklerle oldukça iddialı bir hâle gelen modelimiz, Avrupa’da yüzde 10,3’lük bir pazar payına sahip. Bu oldukça ciddi bir rakam çünkü bugün için tüm markaların aynı sınıfta bir oyuncusu C-SUV segmentinde yer alıyor. Qashqai, piyasaya çıktığı 2007 yılından bu yana toplamda 2,3 milyon adetlik bir satış başarısı gösterdi. Bu süre zarfında 19 defa “yılın otomobili” seçilirken 80’in üzerinde uluslararası ödül kazandı. Türkiye’de ise C-SUV segmentinde %22,6’lik pazar payı ile lider pozisyonda.
Qashqai’nin tamamen yenilenen ön yüzünde Nissan amblemini çerçeveleyen yeni 'V-motion' ızgarası yer alıyor. Yeni tamponlar, bumerang formlu LED gündüz aydınlatmaları ve dikdörtgen forma kavuşan sis farları ilk dikkat çekerken, arka tarafta tampon çizgileri ile birleşen 3D aerodinamik farlara yer verilmiş. Yeni Qashqai, Akıllı arka çapraz trafik uyarı sistemi ve çarpışma önleme, kör nokta uyarıları, akıllı yol ve sürüş kontrolü, aktif motor freni ve yorgunluk algılama gibi birçok güncellenmiş güvenlik donanımına da ev sahipliği yapıyor. 

Düzenleyen:  - T-Otomobil
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...