Kitap fuarına edebiyat damgası

Düzenleyen:
Kitap fuarına edebiyat damgası

KÜLTÜR - SANAT Haberleri

Türkiye’de okuyucularla kitapların en büyük buluşma noktalarından biri olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu sene 36. defa kapılarını açacak.

Türkiye’de okuyucularla kitapların en büyük buluşma noktalarından biri olan Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı bu sene 36. defa kapılarını açacak. 4 Kasım’da başlayacak olan fuar, “İyi ki Varsın Edebiyat” temasıyla yapılacak. 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın onur yazarı ise Ayla Kutlu olacak. Büyükçekmece’deki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde tertiplenecek olan fuara, yurt içi ve dışından yaklaşık 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılacak. Panel, mülakat, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan 300 aktivitenin gerçekleştirileceği fuarda, Güney Kore’nin önde gelen yazarları da yer alacak. Fuarın onur konuğu Güney Kore, “İpek Yolu’nun iki Ucu: Türkiye ve Kore” temasıyla bu yıl 60. yılı kutlanan iki ülke ilişkilerine referans vererek 252 m²lik standında ülke yayıncılığını ve kültürünü tanıtacak. Faaliyet, 12 Kasım’da sona erecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...