Beşiktaş, Trabzonspor'u mağlup etti

Düzenleyen:
Beşiktaş, Trabzonspor'u mağlup etti

SPOR Haberleri

Ligde geçen sezon final oynayan siyah-beyazlılar bu sezon da iddialı olacağını gösterdi. Ufuk Sarıca’nın ekibi son çeyrekteki 21-10’luk skorla farka gitti

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında Beşiktaş Sompo Japan, Trabzonspor’u son çeyrekte devirdi: 82-71.  Karşılaşmaya iyi başlayan Trabzonspor oldu. Bordo-mavililer, ilk 4 dakikada müthiş bir hücum performansıyla skoru 14-5’e getirdi. Sertaç Şanlı, Ryan Boatright, Jon Diebler ve DJ Strawberry ile üst üste sayılar Beşiktaş 3 dakika içinde 17 sayı buldu ve öne geçti: 22-19. Trabzonspor çeyreğin son dakikasına 2 sayı farkla önde girdi. Weems’in bitime 3 saniye kala gelen isabeti skoru eşitledi: 28-28. İkinci çeyreğe Beşiktaş Sompo Japan, Diebler’ın üç sayılık isabetiyle başladı. Her iki takım da bu çeyrekte hücumda kötü gözüktü.  Sertaç Şanlı’nın isabetiyle Beşiktaş son saniyelere 41-38 önde girdi. Trabzonspor’da son hücumu Osiris Eldridge kullanamadı ve Beşiktaş soyunma odasına 3 sayılık avantajla gitti: 41-38.
> Erkan ve Weems fişi çekti
Üçüncü periyotta müthiş bir çekişme vardı. Final bölümüne girilirken skor 61-61’di. Sakatlanan Ryan Boatright’ın yerine Kenan Sipahi’nin dahil olmasıyla birlikte, Beşiktaş oyuna ağırlığını koydu. Kyle Weems, Sertaç Şanlı ve Jon Diebler’ın arka arkaya gelen isabetleriyle siyah-beyazlılar 4.43 kala skoru 73-65’e getirdi. Trabzonspor koçu Zare Markovski, hemen mola istedi. Erkan Veyseloğlu ve Kyle Weems’in de devreye girmesiyle birlikte Beşiktaş Sompo Japan, rakibinin yaklaşmasına izin vermedi. Yavaş yavaş farkı açan Ufuk Sarıca’nın ekibi son çeyrekte rakibine sadece 11 sayı şansı tanıyınca parkeden galibiyetle ayrıldı: 82-71.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...