Güneş’ten şefkât eli

Düzenleyen:
Güneş’ten şefkât eli

SPOR Haberleri

Beşiktaş’ın ‘öğretmen’ hocası Dünya Kupası şokunu yaşayan millî oyuncularının morallerini yükseltecek

Millî Takım’ın Dünya Kupası’nın uzağında kalması sadece ay-yıldızlı takımı değil, kulüp takımlarını da etkileyecek gibi. Moralsiz dönecek olan oyuncular şimdiden Beşiktaş’ın hocası Şenol Güneş’i kara kara düşündürüyor. Hem lig hem de Avrupa’da yoğun bir maç trafiğine gireceklerini söyleyen Güneş, millî oyuncularla sohbet toplantısı yapma kararı aldı. Ay-yıldızlı takımda yer alan Cenk Tosun, Oğuzhan Özyakup ve Caner Erkin’le görüşecek olan Güneş, yaşadıkları travmayı atmaları için moral verecek ve lige konsantre olmalarını isteyecek. 
> Orman da devrede
Ayrıca Pepe, Mitrovic, Babel ve Quaresma’nın oynadığı millî maçları da yakından takip eden tecrübeli çalıştırıcı, herhangi bir sakatlık olmamasından dolayı memnun. Beşiktaş’taki ‘yara sarma’ operasyonunda Şenol Güneş yalnız değil. Millî Takım’ın Eskişehir’de oynadığı maça oyuncularını da alıp özel uçakla götüren Başkan Fikret Orman, dönüş yolunda Caner-Talisca krizine de el attı. Brezilyalı oyuncuyla dönüş yolunda sohbet eden Orman, Talisca’ya “Başarı kenetlenmeyle oluşur” nasihatinde bulundu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...