Volkan geri dönüyor

Düzenleyen:
Volkan geri dönüyor

SPOR Haberleri

Tam 16 yıldır Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel, Rüştü Reçber’den sonra sarı-lacivertlilerin demirbaşı olmuştu.

Tam 16 yıldır Fenerbahçe forması giyen Volkan Demirel, Rüştü Reçber’den sonra sarı-lacivertlilerin demirbaşı olmuştu. Toplamda 11 farklı isimle forma mücadelesi veren Volkan yerini korumayı hep başarmıştı. Ta ki, Carlos Kameni transferine kadar. 35 yaşındaki file bekçisi, sezona kötü başlayınca yıllardır oturduğu tahtını Kamerunlu kaleciye kaptırdı. Son 3 karşılaşmada kulübede kalan Volkan, kariyerinin 600. maçına hasret kalınca toparlanması gerektiğini anladı. Tecrübeli eldiven, antrenmanlarda eski formunu yakalamak için ekstra çalışmalar yapıyor.
> Kocaman’dan destek
Fiziksel verileri üst düzeye çıkan Volkan Demirel’le teknik direktör Aykut Kocaman da yakından ilgileniyor. Kameni ile Volkan arasındaki rekabetten son derece memnun olan Kocaman, kaptana, “Böyle devam et” sözleriyle moral aşılıyor. Aykut Hoca’nın, Malatya maçında kaleci tercihi konusunda kararsız kaldığı belirtiliyor. Volkan özellikle Galatasaray derbisinde forma giymek için çabalarken, Kocaman’ın bu hafta Kameni’yi yedek soyundurabileceği ifade ediliyor.           > M. Emin Uluç

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...