Kılıçdaroğlu, milletvekili çıkarılamayan illeri istedi

Kılıçdaroğlu, milletvekili çıkarılamayan illeri istedi

GÜNDEM Haberleri

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekili çıkarılmayan iller konusunda daha sıkı bir çalışma yürütülmesini istedi

CHP Grubu'nun basına kapalı bölümünde konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu yaz döneminde ve seçim öncesinde yapılması gerekenler konusunda milletvekillerine önerilerde bulundu. Edinilen bilgiye göre, CHP lideri Kılıçdaroğlu, milletvekili çıkarılmayan iller konusunda daha sıkı bir çalışma yürütülmesini, söz konusu illerden sorumlu vekillerin o illere gitmesini istedi. Örgütlenme konusuna önem verilmesini isteyen Kılıçdaroğlu, eksikliklerin tamamlanması gerektiğine dikkat çekti. Yerel seçimde merkez yoklama, eğilim yoklaması ayrıca anketler yapılacağını kaydeden CHP lideri, vekillerden rapor hazırlamalarını da istedi. Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu da, "Tatil içerisinde ailelerimizle bir araya gelelim. Kaynaşalım" diyerek kamp yapılmasını önerdi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Milletvekili Nur Serter de, CHP'ye karşı bir saldırı kampanyasının yürütüldüğünü ve bu konuda net bir tavrın alınması gerektiğini söyledi.
Antalya Milletvekili Gürkut Acar da, seçim güvenliğine dikkat çekerek bu konuda hazırladığı kanun teklifi hakkında bilgi verdi. Parmak boyamanın yeniden getirilmesi gerektiğine dikkat çeken Acar, "Seçmen kütükleri İçişleri Bakanlığına bağlı uygulamayla tespit ediliyor. İçişleri Bakanlığından alınıp seçmen kütüklerin kontrolü YSK'ya verilsin" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...