Jant kapaklarının arasından 240 kilo eroin çıktı

Düzenleyen:
Jant kapaklarının arasından 240 kilo eroin çıktı

YAŞAM Haberleri

Kocaeli'de Narkotik ekiplerince şüphelenerek durdurulan iki araçta yapılan aramalarda jant kapakları kutularına gizlenmiş halde 240 kilo eroin ele geçirildi.

Doğu illerinden İstanbul'a uyuşturucu sevkiyatı bilgisi alan Kocaeli Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, araçları tespit etmek için çalışma başlattı. Ekipler, plakaları tespit edilen bir minibüs ve otomobilin yakalanması için ise operasyon düzenledi. Narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda ilk durdurulan minibüste yapılan aramalarda, jant kapakları bulunan kutuların içerisine gizlenmiş halde 210 kilo eroin ele geçirildi. Daha sonra otomobili durdurarak arama yapan ekipler, burada da 30 kilo eroin ele geçirdiler. Araçlarda yakalan eroinlerle ilgisi olduğu tespit edilen 4 kişi ise gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...