Taiwo Bursa'yı salladı, 'Şampiyon olmak için geldim'

/ Kaynak: CHA
Taiwo Bursa'yı salladı, 'Şampiyon olmak için geldim'

SPOR Haberleri  / CHA

Bursaspor'un AC Milan'dan transfer ettiği sol bek oyuncusu Taye Taiwo, yeşil-beyazlı kulüpte şampiyonluk kupasını kaldırmak için geldiğini söyledi.

Bursaspor'un AC Milan'dan transfer ettiği sol bek oyuncusu Taye Taiwo, yeşil-beyazlı kulüpte şampiyonluk kupasını kaldırmak için geldiğini söyledi. Takım arkadaşlarını ve hocasını çok iyi tanıdığını söyleyen tecrübeli futbolcu, "Ben futbolcu olarak görevimi, siz taraftar olarak görevinizi yapıp, tekrar şampiyonluk kupasını Bursa'ya getirmek istiyoruz." dedi. Yeşil-beyazlı takımla 3 yıllık sözleşme imzalayan Taiwo için Özlüce Tesisleri'nde tören düzenlendi. Taraftarlarla bir araya gelen başarılı futbolcu, taraftarları, "Selamünaleyküm" diyerek selamladı. Ardından "En büyük Bursaspor" şeklinde bağırarak taraftarlardan yoğun alkış aldı.
"EVİMDE OLDUĞUMU HİSSETTİRDİNİZ"
Bursaspor'a imza attığı için çok mutlu olduğunu söyleyen yetenekli futbolcu, "Buraya geldiğim için çok mutluyum. Buraya gelmek kariyerimde önemli bir adım oldu. Buraya gelme kararı alarak kariyerimde önemli. Bursaspor taraftarı burada olduğu için çok mutluyum. Evimde olduğumu hissettirdiğiniz için teşekkür ediyorum." diye konuştu. Takım arkadaşlarını çok iyi tanıdığını belirten Taiwo, "Takımı iyi tanıyorum, oyuncuları da tanıyorum, koçu da iyi tanıyorum, araştırdım. Daha önce başarılı olduğunu biliyorum kulübün ama bu sene şampiyonluk yaşamaya geldim. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Bana verilen görevi en iyi şekilde yapmayı isterim. Ama tabi ki daha önce attığım golleri de atmak istiyorum." dedi.
"ŞAMPİYONLUK KUPASINI TEKRAR GETİRMEK İSTİYORUM"
Bursaspor taraftarlarını da değerlendiren Taiwo, "Bursaspor taraftarı hakkında tabi ki bilgim vardı. Ben de buraya bütün kalbimle onlar için oynamaya geldim. Marsilya'da çok bulundum. Onlar da sizin gibi çok ateşli taraftar. Ben futbolcu olarak görevimi, siz taraftar olarak görevinizi yapıp, tekrar şampiyonluk kupasını Bursa'ya getirmek istiyoruz." diye konuştu.
ŞEN: 4 NOKTA ATIŞI YAPMAMIZ GEREKİYOR
Bursaspor İkinci Başkanı Rıdvan Şen ise, "Nijerya asıllı Milan futbolcusu Taye Taiwo Bursaspor'a üç yıllık sözleşme imzalamıştır. Bursaspor'a hayırlı olsun." dedi. nbsp;
Şen, transferde adı geçen oyuncularla ilgili olarak ise resmi sitelerinden açıklama olmadığı sürece inanılmamasını istedi. Şen, transfer çalışmaları hakkında ise yaptığı açıklamada, "Hocamızın ve yönetim kurulu arkadaşlarımızla yaptığımız çalışmalarda 4 nokta atışı yapmak zorundayız demiştik. Şuanda ilkini gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde diğerlerini de gerçekleştireceğiz." dedi.
Taiwo, imza töreninin ardından takım kampına katılmak üzere Avusturya'ya gitti.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...