BAŞA DÖN

Türkiye Gazetesi

Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı ve Meclis

Seçim sonuçlarını görmek için tıklayın.
Anasayfa > Haber > Ağzımızın Tadı

Ağzımızın Tadı

1 paket dondurulmuş frambuaz, 1 bardak labne peyniri ve hazır kremşanti karışımı, yarım bardak şeker, 1 hazır pasta keki, 3 çorba kaşığı istediğiniz meyve reçeli, 4 yaprak jelatin, 1 limon suyu.



Frambuazlı pasta MALZEME: 1 paket dondurulmuş frambuaz, 1 bardak labne peyniri ve hazır kremşanti karışımı, yarım bardak şeker, 1 hazır pasta keki, 3 çorba kaşığı istediğiniz meyve reçeli, 4 yaprak jelatin, 1 limon suyu. HAZIRLANIŞI: Labne peyniri ve kremşanti karışımını tozşekerle çırpınız. Buzdolabına koyunuz. Frambuazın yarısını blendırdan geçirip kremaya karıştırınız. Kekin iki katını da şekerli su ile ıslatınız. Jelatini soğuk suda 10 dakika ıslatıp yumuşattıktan sonra çıkarıp limon suyu ile küçük bir tencerede kısık ateşte eritip soğutunuz. Soğuduktan sonra kremaya karıştırınız. Kekin ilk parçasının üzerine kremayı sürüp ikinci parçayı üzerine serin. En üste dilediğiniz meyve reçelini sürüp kalın frambuazları da üzerine diziniz. 3 saat buzdolabında beklettikten sonra servis yapınız. Afiyet olsun...
 
 
 
 
 
 
 
Reklamı Geç
KAPAT