Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

THY uçağı, kabindeki koku sebebiyle Viyana'ya acil iniş yaptı

Düzenleyen:
THY uçağı, kabindeki koku sebebiyle Viyana'ya acil iniş yaptı

GÜNDEM Haberleri

THY İstanbul-Brüksel seferini yapan uçak, kabinde geniz ve göz yanmasına neden olan koku hissedilmesi üzerine Viyana'ya acil iniş yaptı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Brüksel seferini yapan uçak, içeride geniz ve göz yanmasına neden olan koku hissedilmesi üzerine Viyana Uluslararası Havalimanı'na acil iniş gerçekleştirdi.

YOLCULARDA GÖZ YANMASINA NEDEN OLDU

THY'den yapılan açıklamaya göre, Brüksel'e gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalanan TC-JPR Airbus 320 tipi TK 1945 sefer sayılı uçakta, kalkıştan bir süre sonra geniz ve göz yanmasına neden olan koku hissedildi.

YOLCULAR BOŞALTILDI

Durumun kaptana bildirilmesi üzerine Viyana Uluslararası Havalimanı'na mecburi iniş yapan uçakta, yolcularda herhangi bir sağlık problemine rastlanmadı. Yetkililerce uçakta teknik inceleme başlatılırken, yolcular bekleme salonuna alındı.

İSTANBUL'DAN UÇAK GİDİYOR

THY, incelemenin uzaması ihtimaline karşı, 3 bebeğin de aralarında bulunduğu 129 yolcunun seyahatlerine devam etmesi için Atatürk Havalimanı'ndan bir uçak gönderdi.

Uçağın yerel saat ile 18.00'de Viyana'da olması bekleniyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...