Dünyaca ünlü kaleci Frey Bursa yolunda

Dünyaca ünlü kaleci Frey Bursa yolunda

SPOR Haberleri

İtalya Liginde mücadele eden Genoa'nın tecrübeli file bekçisi Sebastien Frey ile yollarını ayıracağı ve transferinde en iddialı takımın Bursaspor olduğu belirtildi.

İtalyan basınına göre, transfer döneminde Milan'dan Taye Taiwo'yu alarak ses getiren Bursaspor'un, Genoa'dan ayrılması beklenen Sebastien Frey ile ilgilendiği iddia edildi. nbsp;Geçtiğimiz sezon Bursa'da iyi bir performans gösteren Scott Carson'ın, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wigan Athletic'e gitmesiyle kaleci arayışlarına başlayan Bursaspor'da İtalya'dan flaş bir iddia geldi. nbsp;Haberde, Genoa'nın 33 yaşındaki kalecisi Sebastien Frey'in Bursaspor'a transfer olacağı belirtildi. İtalyan takımın genç filebekçisi Mattia Perin'e yer açmak için, kulübün başkanı Preziosi'nin bu transfere sıcak bakabileceği iddia edildi.
Kariyerine Cannes'ta başlayan Fransız kaleci, Inter, Verona, Parma, Fiorentina ve Genoa formalarını giydi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...