İşte Juve'nin Melo için istediği rakam

İşte Juve'nin Melo için istediği rakam

SPOR Haberleri

Galatasaray, transferdeki öncelikli hedefi Felipe Melo'nun transferini noktalamak için Juventus ile yaptığı pazarlıklarda sona geldi.

Son iki sezonu Galatasaray'da kiralık olarak geçiren Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun Galatasaray'a çok yakın olduğu kaydedilirken Galatasaray ve Juventus yönetimlerinin yakında anlaşmayı tamamlayacağı aktarıldı. nbsp;İtalyan basınında çıkan haberlere göre Juventus'un istediği 6 milyon rakama karşılık sarı kırmızılı yönetimin son olarak 5 milyon euroluk bir teklif yaptığı belirtildi. Arada kalan 1 milyon euroluk farkında yakında kapanacağı ve transferin resmileşmesi bekleniyor.
TFF'nin yabancı oyuncu sayısında değişikliğe gitmemesiyle birlikte Brezilyalı yıldızın transfer edilmesi için Galatasaray'ın şuan 10 olan yabancı sayısını en az bir oyuncuyu göndererek azaltması gerekiyor.
Galatasaray Kulünü İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan yakın zamanda yaptığı açıklamada, "Melo transferinde inşallah yakın zamanda olumlu bir gelişme olur. Biraz sürüncemede kaldı ama olumlu olacaktır. Her şey olumlu gitseydi bugüne kadar bitmiş olurdu. Sonuçta Galatasaraylılar mutlu olacaklar, inşallah olumlu bitecek" ifadelerini kullanmıştı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...