Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksek faturadan kurtulun

Düzenleyen:
Yüksek faturadan kurtulun

TEKNOLOJİ Haberleri

Elektrik aboneleri, faturaniyolla.com sitesinin verdiği hizmetle, faturalarındaki mevcut indirim bilgilerini öğrenebiliyor

Elektrik enerjisi pazarının serbestleşmeye başlaması ile birlikte, tüketicinin faydasına gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Her ne kadar indirim oranları 2017’de beklendiği gibi gitmese de, serbest tüketiciler elektriği devletin açıkladığı tarifelerden daha ucuza aldılar, almaya da devam ediyorlar. Rekabet ortamı, alınan hizmetin kalitesini de yükselttiği için, tüketiciler memnun. Müşterilerine her zaman en iyi hizmeti verme konusunda çabalarını sürdüren KOLEN, hayata geçirdiği faturaniyolla.com adlı mobil hizmetiyle sektörde yepyeni bir adıma imza attı. Elektrik aboneleri, bu hizmetle faturalarındaki mevcut indirim bilgilerini öğrenme şansına sahip olabiliyorlar. Servis, şu an başvuruları alıyor. KOLEN Genel Müdürü Kaya Uğur Karayurt “Faturaniyolla.com, sadece indirim talep etmek için kullanılan bir uygulama değil. Sanki mobil danışmanlık alıyorsunuz. Faturanızdaki, ödememeniz gereken bedelleri verip vermediğiniz, hangi tüketici (abone) grubunda, hangi tarifede olduğunuzu ya da tüketim profilinize göre hangisinde olmanın sizin için daha avantajlı olacağını danışabileceğiniz bir hizmet. Bir anlamda cebinizdeki ücretsiz enerji danışmanınız dersek yanılmış olmayız” diye konuştu.

Düzenleyen:  - TEKNOLOJİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...