Yıldızlara kelepçe

Düzenleyen:
Yıldızlara kelepçe

SPOR Haberleri

Şenol Güneş’in cazip tekliflere rağmen “Bu isimleri tutun” tavsiyesi üzerine siyah-beyazlı yönetim yeni imzalar için harekete geçti

Beşiktaş bir taraftan devre arasında takıma yapacağı transferler için kafa yorarken, diğer taraftan elindeki yıldızları kaptırmamak için da çaba harcıyor. Sezon başından bu yana Oğuzhan Özyakup, Tolgay Arslan ve Atiba’yı yakın takibe alan Avrupa devlerinin transfer tekliflerinden bunalan siyah-beyazlı yönetim konuyu teknik direktör Şenol Güneş’e iletti. Tecrübeli hoca hiçbir oyuncunun özellikle de bu üçlünün takımdan ayrılmasını istemediğini söyleyince yönetim transfer için kapıya dayanan kulüplerin önüne geçmek ve oyuncuların kafasını rahatlatmak için ‘devre arasında zamlı yeni sözleşme’ yapmaya karar verdi. 
> Dörder yıllık sözleşme
Tolgay ve Oğuzhan ile 4 yıllık anlaşma yapmayı planlayan siyah-beyazlı yönetim, Atiba’ya ise 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme teklif edecek. 34 yaşındaki Kanadalı futbolcunun göstereceği performansa göre 2019-2020 sezonunu içeren opsiyonu ile ilgili karar verilecek. Futbol komitesi sezon başında Oğuzhan ve Tolgay ile sözlü anlaşmaya varmasına rağmen, imzalar atılmamıştı. Kariyerlerine Beşiktaş’ta devam etmek isteyen Oğuzhan ve Tolgay’ın yönetim kurulu ile yapacağı görüşmenin ardından, devre arası transfer döneminde yeni sözleşmelerin yapılması bekleniyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...